آخرین اخبار
کد مطلب: 77524
امام جمعه لردگان: بي ‌حجابي درکشور به منزله براندازي دين خداست/ وقف همچون صدقه جاريه است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 709

پيامبراکرم (ص) هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت.

پيامبراکرم (ص) هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.

پيامبراکرم (ص) وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.

پيامبراکرم (ص) بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.

پيامبراکرم (ص) هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.

و ....

امام جمعه لردگان با اشاره به سالروز کشف حجاب به وسيله رضاخان در دهم دي ماه سال 1314، اظهار داشت: رضاخان دستور کشف حجاب را ابلاغ کرد که با سد مراجع، علما و اعتراض‌ها مواجه شد و نتوانست در اين زمينه اقدامي انجام دهد.

خطيب نمازجمعه لردگان از پدران و مادران در راستاي رعايت حجاب و عفاف گفت: فرزندان خود را از دوران کودکي به رعايت حجاب و عفاف و تربيت اسلامي عادت دهيد .

 

انصاري در مطالبي ديگر با اشاره به اهميت 19 دي گفت: مردم قم در روز 19 دي قيام خونين و سرنوشت‌سازي را رقم زدند که اين امر به دليل توهين روزنامه‌اي به حضرت امام(ره) و فرزند بزرگوار ايشان بود.

وي حادثه 19 دي را سبب اوج مبارزات خواند و گفت: اين حرکت در نهايت به پيروزي انقلاب منجر شد، مردم بايد قدر اين واقعه را بدانند و ياد و خاطره اين روز را گرامي بدارند.

 

انصاري در ادامه به اهميت مسئله وقف اشاره کرد و افزود:در خصوص وقف بايد بگويم که وقف همچون صدقه جاريه است. پس از صدقه جاريه غفلت نکنيد که با حساب و نظام پيش مي‌رود و مديريت ديني دارد پس اميدواريم کساني که تمکن دارند از اين توفيق محروم نشوند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس